Social 27 Iulie 2022 10:13 de Clara Vacaru
Un copil de doi ani şi jumătate a fost răpit din faţa curţii bunicilor de un bărbat necunoscut. Din fericire, individul a fost prins la scurt timp și este acum după gratii.

Întâmplarea şocantă s-a petrecut luni, în jurul orei 13.00. Copilul se afla în faţa curţii bunicilor. Pentru câteva minute, bunica l-a lăsat pe copil în grija unei rude. A fost exact momentele în care un individ s-a furişat pe lângă gard, a luat copilul pe sus şi a rupt-o la fugă, cu el în braţe.

Băieţel de 2 ani, răpit din faţa curţii, în Buzău. Explicațiile incredibile ale răpitorului

Fratele femeii a observat totul și a plecat în urmărirea răpitorului. Acesta a fost prins după câteva minute.

Când bunica băieţelului l-a întrebat de ce a vrut să-l răpească pe cel mic a primit un răspuns halucinant.

”L-am întrebat. De ce l-ai luat? De trei ori mi-a spus că a visat că trebuie să ia un copil. M-a şocat. Deci, nu-mi venea să cred. Tremuram toată”, a povestit femeia, pentru observatornews.ro.

Bărbatul care a răpit băiețelul a fugit, dar a fost prins până la urmă de polițiști.

”Tânărul a fost interceptat în scurt timp, în proximitatea locului comiterii faptei, iar poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 33 de ani din Vâlcelele”, a spus Ane Marie Vrapciu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Dacă se va stabilii că a avut discernământ în momentul comiterii infracţiunii, acesta riscă ani grei de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iulie 2022 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.