Social 27 Iulie 2022 09:46 de Clara Vacaru
Un vrâncean de 72 de ani, fost pădurar, a fost arestat preventiv marți, după ce și-a elecrocutat soția ore în șir, cu un cablu.

Bărbatul a fost arestat preventiv marți, sub acuzația de tentativă de omor calificat asupra unui membru de familie, precum și lipsire de libertate.

Bărbatul și-a electrocutat soția ore în șir, cu un cablu

Victima acestuia este chiar soția sa, cu care se află în proces de divorț. Bărbatul a electrocutat-o ore în șir cu un cablu, ținând-o imobilizată în propria locuință, în noaptea de 17 iulie. După ore de tortură, femeia a reuşit să sune la 112, într-un moment în care soțul său ieșise în curte să bea apă, scrie Monitorul de Vrancea.

Bărbatul a pătruns în camera soţiei sale în timp ce aceasta dormea şi a introdus un cablu electric în priză, iar capetele neizolate i le-a aplicat pe corp.

Ulterior, în încercarea de a scăpa de consecințele faptei, el a băut erbicid, fiind internat câteva zile la Secția de psihiatrie. Între timp, ancheta a continuat, iar luni, după ce bărbatul a fost externat, procurorii au decis să ceară arestarea preventivă, admisă de instanță, notează sursa citată.

La audieri, bărbatul a recunoscut fapta, motivând că și-a pierdut cumpătul într-un moment de furie, deoarece fosta sa soție îl evacuase din locuință.

De altfel, în timpul cât inculpatul era la psihiatrie, femeia a obținut în instanță și un ordin de protecție, la solicitarea procurorilor. Potrivit acestuia, vrânceanul nu mai are voie să se apropie de domiciliul soției și trebuie să păstreze o distanţă de 150 de metri faţă aceasta, timp de 6 luni.

Bărbatul are și o condamnare mai veche, pentru act sexual cu un minor, victima acestuia fiind o fată de 13 ani care la acel moment a rămas însărcinată.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iulie 2022 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.