Social 25 Iulie 2022 10:08 de Clara Vacaru
Trei copii cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, o femeie de 38 de ani și un bărbat de 40 au murit luni dimineața într-un grav accident de circulație care a avut loc pe E70, între Văceni și Vitănești.

Potrivit impactnews24.ro, bărbatul de 40 de ani, care conducea pe direcția de deplasare București – Alexandria, ar fi întrat în coliziune frontală cu un autotren care se deplasa din sens opus. Accidentul a avut loc la ora 4 dimineața.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri care au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din orașul Zimnicea, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, la km 72 din direcția de deplasare municipiul București către Alexandria, ar fi întrat în coliziune frontală cu un autotren care se deplasa din sens opus.

În urma impactului, șoferul și cei patru pasageri din mașină au murit. Este vorba despre o femeie de 38 de ani și 3 copii minori cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, toți din orașul Zimnicea”, a transmis IPJ Teleorman.

Bărbatul care se afla la volanul TIR-ului a mărturisit cum s-a întâmplat nenorocirea şi spune că a fost vorba de o fracţiune de secundă.

"La un moment dat ne-am intersectat cu o coloană. Pe sfârşitul coloanei, la ultima maşină, nu ştiu ce s-a întâmplat, dar a trecut pe contrasens. A ieşit şi s-a întâmplat nenorocirea. Am încercat să fac tot ce s-a putut face. A fost scurt, a fost secundă. Viteza nu cred că a fost mare, undeva 70-80, mersul de coloană. Probabil oboseală, nu ştiu ce să cred. Am văzut cum îmi iese în faţă şi într-o fracţiune de secundă...", a spus șoferul TIR-ului, potrivit observatornews.ro.

E70, supranumit ”Drumul morții”

E70, tronsonul care leagă București de Alexandria, este supranumit „drumul morții”, deoarece anual mulți oameni își pierd viața aici, și alți zeci rămân nenorociți pe viață. Deși este unul dintre cele mai circulate drumuri din țară, are doar o bandă pe sens, iar majoritatea accidentelor se petrec din cauza depășirilor neregulamentare.

Citeste si:
Ce trebuie să știi atunci când începi o activitate de ridesharing
Ce trebuie să știi atunci...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iulie 2022 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.