Un portofel care ar fi fost pierdut de un cetățean din Sri Lanka și care a fost găsit pe stradă, în municipiul Arad, ajuns la polițiștii locali, ar fi conținut droguri. Substanța aflată într-un plic a fost ridicată pentru cercetări de reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean, care îi audiază pe cei implicați.

Arad: Un portofel cu droguri găsit pe stradă a ajuns la polițiștii locali

Poliţia Locală Arad a transmis, marţi, că a fost sesizată telefonic de un bărbat care a găsit un portofel pe stradă, în centrul municipiului, pe bulevardul Revoluţiei.

Un echipaj auto aflat în patrulare prin zonă a constatat că, în afara actelor de identitate ale prezumatului posesor, cetățean străin, unul dintre compartimente conținea un pachet învelit în folie de aluminiu ce părea suspect.

Alături de arădeanul I.V., care anunțase găsirea portofelului, se afla un cetățean srilankez care se declara prieten al deținătorului de drept și încerca să-l convingă pe găsitor să-i predea obiectul respectiv. În pofida insistențelor sale, polițiștii locali au cerut venirea deținătorului legal al portofelului pe care, la sosire, l-au chestionat cu privire la conținutul plicului.

Reacția de panică a lui B.V.M.P.G. și afirmațiile sale precipitate referitoare la conținutul plicului ce ar aparține unui alt compatriot au determinat solicitarea intervenției colegilor din Poliția Română (ce are competența legală asupra drogurilor de mare risc).

„Un echipaj auto aflat în patrulare prin zonă a constatat că, în afara actelor de identitate ale prezumatului posesor, cetăţean străin, unul dintre compartimente conţinea un pachet învelit în folie de aluminiu ce părea suspect. Alături de arădeanul I.V., care anunţase găsirea portofelului, se afla un cetăţean srilankez care se declara prieten al deţinătorului de drept şi încerca să-l convingă pe găsitor să-i predea obiectul respectiv.

În pofida insistenţelor sale, poliţiştii locali au solicitat venirea deţinătorului legal al portofelului pe care, la sosire, l-au chestionat cu privire la conţinutul pliculeţului. Reacţia de panică şi afirmaţiile precipitate referitoare la conţinutul pliculeţului ce ar aparţine unui alt compatriot au determinat solicitarea intervenţiei colegilor din Poliţia Română, ce are competenţa legală asupra drogurilor de mare risc. Sosit rapid la faţa locului, un echipaj al MAI a preluat atât obiectele, cât şi persoanele implicate în odiseea portofelului pierdut", a transmis Poliţia Locală Arad.

Citeste si:
Noi atribuții pentru polițiștii locali. Ce vor fi obligați șoferii...
Noi atribuții pentru...

IPJ Arad a precizat că se fac cercetări cu privire la substanţa găsită, iar persoanele implicate sunt audiate, potrivit Agerpres.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iulie 2022 - 06 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.