Social 7 Iulie 2022 10:51 de Clara Vacaru
Un conflict în trafic a sfârșit cu o crimă, în Bacău. Un bărbat de 53 de ani a fost ucis, după ce a lovit oglinda retrovizoare a unui alt autoturism.

Un incident aparent minor în trafic a sfârșit tragic, în Bacău. Un bărbat a fost ucis în bătaie, după ce a lovit oglinda retrovizoare a unei alte mașini.

Șoferul și un pasager s-au dat jos și l-au luat la bătaie pe omul de 53 de ani, până l-au pus la pământ, apoi au fugit. Din păcate, medicii chemați la fața locului nu au putut decât să constate decesul.

Șofer omorât după ce a lovit oglinda retrovizoare a unei mașini

Indivizii au fost identificați în scurt timp, cu ajutorul camerelor de supraveghere din zonă, și riscă ani grei de închisoare.

Incidentul a avut loc lângă o şcoală, sub privirile copiilor care se jucau în zonă.

Sora victimei a venit la fața locului, însă oamenii legii n-au lăsat-o să se apropie. Zdrobită de durere, femeia le-a spus că este al doilea frate pe care îl pierde într-o lună, scrie stirileprotv.ro.

”În data de 6 iulie, în jurul orei 19.35, polițiștii bacăuani au fost sesizați prin apel 112 despre un conflict spontan produs într-un cartier din municipiul Bacau. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit identitatea victimei, un bărbat de 53 din municipiul Bacău a cărui deces a fost constatat de echipajul de ambulanță sosit la fața locului. În urma activităților desfășurare au fost identificate două persoane care au fost conduse la sediu poliției pentru audieri. În cauză se continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău”, a transmis Poliția.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iulie 2022 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.