Veste bună pentru iubitorii de feline. Expoziţia mondială de pisici Chat Noir, Chat Blanc, se va desfășura în acest weekend în Parcul Regal al Castelului Bran de la Brașov. Evenimentul aduce 147 de pisici care vor încânta vizitatorii.

Expoziție de pisici în Parcul Regal al Castelului Bran

Pisicile sunt unele dintre cele mai preferate animale de companie. Chiar dacă acestea nu se pot compara cu câinii, care se consideră a fi cel mai devotat prieten al omului, pisicile sunt deosebite în felul lor. Oamenii le adoră pentru felul cum arată, pentru cât sunt de jucăușe și pentru că sunt destul de independete.

Însă există categorii de oameni care iubesc să le admire de la distanță. Nu și-ar lua niciodată o pisică în casă, însă nu evită să mângâie o pisică străină sau să îi acorde un minim de atenție.

Pentru astfel de tipuri de oameni sunt binevenite și expozițiile. Un astfel de eveniment va avea loc în acest weekend în Parcul Regal al Castelului Bran. Evenimentul este organizat de Asociaţia Clubul Felin Magnifcats, membru al World Cat Federation, în parteneriat cu Castelul Bran. Expoziția se va desfășura într-un cort expoziţional, iar accesul persoanelor va fi absolut gratuit.

Programul de arbitrajul va avea loc în intervalul orar 10.00 - 18.00, în ambele zile ale weekend-ului, acesta fiind asigurat de o echipă de arbitri internaţionali WCF, care este formată din Eva Kalman (Ungaria), Kamil Kolczinski (Polonia), Cornelia Hungerecker (Germania) şi Jane Allen (Marea Britanie).

La expoziția de la Castelul Bran au fost înscrise147 de pisici din cele mai diferite și deosebite rase, precum British Shorthair şi Longhair, Persane şi Exotice, Scottish Fold şi Scottish Straight, Highland Straight şi Highland Fold, Kurilian Bobtail cu păr lung şi păr scurt, Maine Coon, Munchkin, Maine Coon Polydactil, Ragdoll, Sacra de Birmania, Neva Masquerada, Bengaleză, Cornish Rex, Lykoi, Albastru de Rusia, Savannah, Thai, Sphynx, dar şi nouă rasă de pisici din România, Transylvanian.

Citeste si:
Halloween la Castelul Bran. Oficiali din MAI: „Elon Musk și...
Halloween la Castelul Bran....

La expoziție vor participa expozanți din diferite țări ale lumii printre care se numără România, Bulgaria, Serbia, Ungaria, Ucraina, Italia, Grecia, Austria.

Această expoziție poate fi o atracție și o ieșire relaxantă pentru familiile cu copii și nu numai.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iulie 2022 - 06 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.