Social 1 Iulie 2022 10:26 de Clara Vacaru
Un băiat de 18 ani și o fată care urma să-și sărbătorească majoratul peste câteva zile au murit în această dimineață, intr-un accident rutier care a avut loc în județul Dolj.

Potrivit poliţiştilor, un tânăr de 18 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6 B, în afara localității Dudovicești, din direcția Craiova către Melinești, a pierdut controlul volanului, moment în care mașina s-a răsturnat de mai multe ori în afara carosabilului.

Fata a fost proiectată prin parbrizul mașinii

În urma accidentului, șoferul de 18 ani, care avea permis de doar două luni de zile, a murit pe loc, informează observatornews.ro.

Pe scaunul din dreapta se afla o fată care luna aceasta ar fi trebuit să-și sărbătorească majoratul. Și ea a murit în urma impactului violent, fiind aruncată din mașină.

"În această dimineață, ora 04.40 polițiștii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că, pe D.N 6 B, în afara localității Dudovicești, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un tânăr de 18 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 6 B, în afara localității Dudovicești, din direcția Craiova către Melinești, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și o tânără de 18 ani, din comuna Almăj, pasager în autoturism au decedat", a transmis IPJ Dolj.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă să facă cercetări, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iulie 2022 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.