Social 24 Iunie 2022 10:39 de Clara Vacaru
Un copil care se plimba cu trotineta pe stradă, în Buftea, a murit după ce a fost lovit de un şofer. Bărbatul a fugit de la locul accidentului și s-a predat autorităților după câteva ore.

Accidentul a avut loc pe bulevardul Muncii din Buftea. Un copil de patru ani a fost rănit grav și a decedat ulterior, după ce a fost lovit de o maşină. Copilul a vrut să traverseze strada pe trotinetă, iar în momentul în care mama lui a văzut mașina a strigat la el să se întoarcă pe trotuar, însă din păcate a fost prea târziu. Mașina l-a lovit în plin.

Echipajele medicale care au venit de urgenţă la faţa locului l-au resuscitat pe copil până când și-a recăpătat pulsul, apoi micuțul a fost transportat la spitalul Grigore Alexandrescu, din Bucureşti. Din păcate, copilul a decedat pe drumul spre spital, scrie stirileprotv.ro.

Localnică: „Copilul era un copil foarte îngrijit, mama lui avea foarte mare grijă de el, nu ieșea din curte, se juca numai în curte. Fiind o stradă închisă, copilul a traversat, nu avem treceri de pietoni, nu avem delimitatoare de viteză. L-a luat din plin, nicio intenție de frânare.”

Accident mortal în Buftea. Soferul a fugit de la locul accidentului

După impact, șoferul a plecat de la locul accidentului, însă s-a prezentat, apoi, la sediul poliției din Buftea. El a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

"În această seară, polițiștii din Buftea au fost sesizați cu privire la faptul că pe Bd Muncii a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane. Conducătorul auto nu a fost găsit la fața locului de către polițiștii orașului Buftea, însă acesta s-a deplasat la sediul Poliției din Buftea pentru cercetări. Echipajul medical sosit la fața locului efectuează manevre de resuscitare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. La acest moment, polițiștii rutier din Ilfov desfășoară activități pentru stabilirea situației de fapt de drept și luarea măsurilor legale care se impun", au transmis reprezentanţii IPJ.

Citeste si:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc să devină părinși: Vrem...
Oana Moșneagu și Vlad Gherman...

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Anchetatorii fac cercetări pentru a stabili de ce şoferul a plecat de la faţa locului.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Iunie 2022 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.