Social 23 Iunie 2022 10:15 de Clara Vacaru
O femeie a murit, joi, după ce a căzut de pe Casa Presei Libere din Bucureşti.

Potrivit stirileprotv.ro, ar fi vorba despre o femeie angajată a ANSVSA. Aceasta s-a aruncat de la etaj, din Casa Scânteii.

Sinucidere sau accident la Casa Presei?

Deocamdată, nu se știe dacă femeia s-a sinucis sau a fost victima unui accident tragic.

"Astăzi, în jurul orei 6,30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 2 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că o femeie s-ar fi precipitat de la etajul unei clădiri situată în Sectorul 1. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, precum şi echipaje de prim ajutor, acestea din urmă constatând decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei”, transmite Poliția Capitalei", transmite Poliția Capitalei.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Biroul Morţi Suspecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iunie 2022 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.