Social 22 Iunie 2022 10:08 de Clara Vacaru
Patru persoane sunt acum căutate de poliţiştii din Vaslui, după ce au mâncat bine la un restaurant și au plecat fără să plătească. S-au folosit de o scuză penibilă: au uitat PIN-ul de la card.

Un restaurant din centrul Vaslului a dat publicităţii o fotografie cu două dintre cele patru persoane care au comandat zilele trecute mai multe feluri de mâncare, iar când a venit vremea să plătească au plecat.

Inițial, ei au încercat să plătească cu cardul, dar au invocat faptul că nu își mai amintesc PIN-ul. Prima care a plecat a fost femeia, urmată apoi de restul familiei.

Gestul lor pare cu atât mai revoltător, cu cât bărbatul, a cărui imagine a fost făcută publică, avea la el euro, după cum spune reprezentantul restaurantului.

Au plecat fără să plătească nota de plată de 184 de lei

Imaginile au ajuns pe mâna poliţiştilor, care îi caută acum pentru explicaţii.

„Au comandat frigărui, pizza, ceafă, crispy, bere limonadă, consumaţia ridicându-se la 184 de lei. Au vrut prima dată să plătească cu cardul, dar au spus că nu mai ştiu PIN-ul. Doamna a plecat, iar noi am crezut că s-a dus să schimbe bani, pentru că domnul care o însoţea avea euro. După ce a plecat femeia, s-au ridicat şi ceilalţi trei de la masă şi s-au făcut nevăzuţi.

Cel mai probabil e vorba despre o familie care munceşte în străinătate, cel mai sigur din mediul rural, pe care nu am mai văzut-o în restaurantul nostru. Am anunţat şi poliţia, pentru că nu e vorba atât de pagubă, cât de gestul făcut. Oamenii aceştia trebuie să înţeleagă că până să ajungă mâncarea în faţa lor, o întreagă echipă a lucrat pentru ei”, a declarat reprezentantul restaurantului din centrul Vasluiului, scrie Vremea Nouă.

Cei patru au fost filmați de camerele de supraveghere pe tot parcursul șederii în restaurant, dar proprietarul localului a dat publicității doar o imagine cu aceștia, făcând apel la cei care îi văd să anunțe autoritățile.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iunie 2022 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.