Serviciul de Pașapoarte din Capitală a decis să prelungească din nou programul de lucru cu publicul după ce s-a înregistrat o nouă creștere a numărului de solicitări.

Progmaul Serviciului de Pașapoarte din București se va prelungi

Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte a luat decizia de a prelungi programul de lucru cu publicul după ce solicitările au crescut. Prin urmare, noul program va fi de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 - 20:00, și sâmbăta, în intervalul 08:00 - 16:00.

Decizia de prelungire a programului de lucru cu publicul aparține prefectului Bucureștiului, Toni Greblă.

"Astfel, prin ordin, Prefectul Capitalei a dispus că programul de lucru, inclusiv programul de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte, se va desfășura de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 20:00, și sâmbăta, în intervalul orar 08:00 – 16:00. ", se arată în comunicatul de presă.

Decizia a fost luată pentru a veni în întâmpinarea cetățenilor care au nevoie de acte și se prezintă la punctele de lucru din București ale Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte. Din cauza numărului mare de solicitări, Serviciul de Pașapoarte a prelungit programul pentru a face față cererii.

Persoanele care au de gând să își reînnoiască sau să își schimbe documentele pot să se programeze online pe platforma web epasapoarte.ro pentru a fi siguri de un loc asigurat. Cei care vin fără programare vor sta la un rând viu, care va fi preluat după ce toate programările au fost îndeplinite.

Programările la pașapoarte, în vânzare pe internet

În urma declanșării războiului din Ucraina, românii au intrat într-o panică serioasă și au luat cu asalt secțiile de pașapoarte pentru a-și perfecta actele. Unii dintre români au început să profite pe seama panicii altor oameni și și-au scos programările la vânzare.

Citeste si:
Cîțu: „Nu cred că este momentul să discutăm despre paşapoartelor de...
Cîțu: „Nu cred că este...

Autoritățile atenționează oamenii să nu cadă în plasa celor care își vând programarea, deoarece acestea sunt nominale și practic nu rezolvă nimic și pierd și o sumă de bani.

Autoritățile îi sfătuiesc pe români să fie cu ochii pe platforma pentru programare pentru că zilnic sunt încărcate locuri.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Iunie 2022 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.