Un bărbat a fost prins la volan fiind drogat cu trei tipuri de droguri. Polițiștii l-au tras pe dreapta și l-au testat pe șofer. Dialogul dintre acesta și polițiști este desprins dintr-un scenariu de film de comedie. Fiind pus în fața faptului împlinit, șoferul a motivat că rezultatul testului a fost influențat de...o salată cu oțet.

Un șofer a fost testat pozitiv la 3 tipuri de droguri. Explicația care i-a lăsat mască pe polițiști

Întâmplarea a avut loc sâmbătă, după ce polițiștii l-au tras pe dreapta pe bărbatul drogat. Potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, bărbatul a ieșit pozitiv la Cocaină, Canabis și Amfetamină.

Dialogul dintre polițist și bărbatul drogat a fost o întreagă scenă comică care a stârnit sute de comentarii din partea internauților. Poliția Română a făcut publică discuția dintre cei doi pe pagina de Facebook a MAI.

După ce i s-a adus la cunoștință rezultatul testului, bărbatul a motivat că totul este din cauza salatei cu oțet pe care a mâncat-o. Însă această scuză este folosită de șoferi în cazul în care consumă alcool. Ceea ce a urmat a stârnit și mai mult amuzament.

„Dialog aseară între un polițist și un conducator auto:

- Cocaină- pozitiv. Canabis-pozitiv. Amfetamină-pozitiv.

- V-am zis, am mâncat o salată cu oțet.

- Vedeți că le-ați încurcat. Salata cu oțet e scuza pentru cei care au băut. La dumneavoastră alcoolemia e zero. Altă problemă aveți. Sigur nu ați consumat nimic?

- Sigur nu… și sigur e de la nurofen. Am luat un nurofen.

- Și ați mâncat și o salată cu oțet.

- Văd că nu înțelegeți. Dați-mi amendă, luați-mi permisul…

- Facem și un dosar penal. Și mai e ceva, o să stați puțin de vorbă cu colegii mei de acolo. Cu ei discutați despre farmacie.

- Ce farmacie?

- Cea de unde ați luat nurofenul.

- Păi nu l-am luat de la farmacie.

- Exact așa am zis și noi.

Recomandare: ca să nu vă puneți viața în pericol, luați nurofen doar de la farmacie.

Citeste si:
Noua regulă de circulație din sensul giratoriu. Poliția: „Vechea...
Noua regulă de circulație din...

Altfel, “nurofenul” dat de un “prieten” vă va da mari dureri de cap și vă va pune viața în pericol!", se arată în postarea de pe Facebook.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iunie 2022 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.