Organizatorii festivalului de muzică Neversea au anunțat că persoanele care vor merge să doneze sânge în București, Galați și Constanța vor primi abonamente gratuite la eveniment.

Abonamente gratuite la Neversea pentru donatorii de sânge

Blood Network este cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România. Aceasta a luat naștere la iniţiativa organizatorilor festivalurilor de muzică UNTOLD şi Neversea. În 2022 campania continuă cu suprize și beneficii pentru donatorii de sânge.

Marți, 14 iunie, este sărbătorită Ziua Mondială a Donatorului de Sânge. Persoanele care doresc să facă o faptă bună și să contribuie la salvarea unei vieți pot dona sânge în centrele de transfuzii fixe din Bucureşti, Constanţa şi Galaţi. În schimbul acestui gest, donatorii se vor alege cu un abonament gratuit la festivalul Neversea.

Campania Blood Network s-a extins în acest an în 12 orașe din țară, iar oamenii se arată interesați de a merge și a dona sânge.

„Donatorii care vor să facă fapte bune sunt aşteptaţi pe 14 şi 15 iunie, între orele 7:30 şi 13:30, la centrele fixe de donare de sânge din Bucureşti, Constanţa şi Galaţi. Eroii vor fi răsplătiţi cu distracţie, cu cele mai frumoase amintiri de vară şi cu răsărituri de neuitat la malul Mării, la cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa - Neversea”, anunţă organizatorii.

România are nevoie de peste 500.000 de unităţi de sânge în fiecare an

Organizatorii Neversea au anunțat că persoanele care vor merge să doneze sânge în aceste zile vor primi un abonament gratuit la Neversea, care va fi valabil pentru toate cele 4 zile şi 4 nopţi de festival. Aceștia au declarat că în acest fel le mulțumesc oamenilor că se implică și contribuie la salvarea vieților.

Citeste si:
Sistemul de plata, check-in, TOP UP și REFUND la cea de-a cincea...
Sistemul de plata, check-in,...

„Dăruim donatorilor de sânge un abonament gratuit la Neversea. Acesta este un semn de preţuire al donatorilor noştri şi în felul acesta, împreună cu organizatorii Festivalului Neversea, le mulţumim donatorilor pentru gestul pe care îl fac”, a declarat Doina Goşa, directorul Centrului de Transfuzii Sanguine Bucureşti.

Spitalele din România duc lipsă de sânge, atât de necesar pentru a salva viețile pacienților. Anual, România are nevoie de peste 500.000 de unităţi de sânge.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iunie 2022 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.