Meteorologii anunță în continuare vreme instabilă pe întreg teritoriul țării. Temperaturile vor înregistra o scădere ușoară. Vom avea parte de înnorări accentuate cu precipitații sub formă de ploaie însoțite de descărcări electrice și vânt.

Timișoara

Cerul senin din timpul nopții va fi prezent și dimineața. În timpul zilei cerul se va înnora și va ploua cu descărcări electrice. Ploaia va continua și seara, dar fără descărcări electrice. Temperatura din cursul zilei va înregistra 27°C, iar minima nopții va fi de 17°C.

Craiova

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie. Această ploaie va continua și în timpul serii. Maxima zilei va fi de 23°C, iar pe timpul nopții vom avea temperaturi de 16°C.

Sibiu

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei, ploaia va fi însoțită și de descărcări electrice. Această ploaia va continua și seara. Temperatura maximă va ajunge la 21°C, iar cea minimă la 13°C.

Constanța

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie. Această ploaie va continua și în timpul serii. Temperatura maximă va fi de 21°C în timp ce minima va atinge 19°C.

București

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie. Această ploaie va continua și în timpul serii. Temperaturile maxime din timpul zilei vor ajunge la 21°C, iar cele minime la 17°C.

Oradea

Cerul senin din timpul nopții va fi prezent și dimineața. În timpul zilei cerul se va înnora și va ploua cu descărcări electrice. Ploaia va continua și seara, dar fără descărcări electrice. Temperatura maximă va urca până la 28°C, iar noaptea vor fi 16°C.

Citeste si:
Cum să previi insolația: 5 sfaturi de luat în calcul
Cum să previi insolația: 5...

Iași

În Iași, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Minima nopții va fi de 14°C, iar temperatura zilei va fi de 25°C.

Brașov

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie. Această ploaie va continua și în timpul serii. Temperatura din timpul zilei va ajunge la 20°C, iar noaptea vor fi 12°C.

Baia Mare

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei, ploaia va fi însoțită și de descărcări electrice. Seara, ploaia se va opri lăsând cerul înnorat. Temperatura maximă va fi de 28°C, iar cea minimă 16°C.

Citeste si:
Prognoza meteo - 6 martie 2023. Vreme însorită în noul început de...
Prognoza meteo - 6 martie...

Suceava

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie cu descărcări electrice. În timpul zilei ploaia se va opri, dar cerul se va păstra înnorat. Seara, va reveni ploaia cu descărcări electrice. Valoarea maximă din timpul zilei va fi de 24°C, iar noaptea vor fi 17°C.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Iunie 2022 - 07 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.