Meteorologii anunță pentru ziua de joi, 9 iunie 2022, temperaturi ridicare și vreme frumoasă. În majoritatea zonelor din țară cerul va fi variabil, cu unele înnorări. În a doua parte a zilei se anunță averse sub formă de ploaie însoțite de descărcări electrice și vânt puternic în zonele de sud și de est.

Timișoara

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin. În timpul zilei cerul se va înnora și va ploua cu descărcări electrice. Ploaia se va opri seara lăsând cerul înnorat. Temperatura din cursul zilei va înregistra 25°C, iar minima nopții va fi de 16°C.

Craiova

Azi, soarele va putea fi văzut pe cer doar dimineața. Norii se vor aduna și îl vor acoperi în timpul zilei. Pe perioada serii, acești nori ne vor aduce și ploaie. Maxima zilei va fi de 25°C, iar pe timpul nopții vom avea temperaturi de 16°C.

Sibiu

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin. În timpul zilei cerul se va înnora și va ploua cu descărcări electrice. Ploaia se va opri seara lăsând cerul înnorat. Temperatura maximă va ajunge la 23°C, iar cea minimă la 13°C.

Constanța

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat. În timpul zilei cerul se va păstra înnorat, doar seara norii se vor risipi lăsând cerul senin. Nu vom avea parte de ploaie. Temperatura maximă va fi de 21°C în timp ce minima va atinge 17°C.

București

Azi, soarele va putea fi văzut pe cer doar dimineața. Norii îl vor acoperi în timpul zilei, vor aduce și ploaie, iar spre seară vom avea și descărcări electrice. Temperaturile maxime din timpul zilei vor ajunge la 25°C, iar cele minime la 16°C.

Oradea

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va înnora doar după-amiază, seara va deveni iarăși senin și nu vom avea parte de ploaie. Temperatura maximă va urca până la 26°C, iar noaptea vor fi 16°C.

Citeste si:
Cum să previi insolația: 5 sfaturi de luat în calcul
Cum să previi insolația: 5...

Iași

În Iași, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Minima nopții va fi de 16°C, iar temperatura zilei va fi de 27°C.

Brașov

De-a lungul zilei, vremea în Brașov va fi una mohorâtă, cerul va fi senin doar dimineața. În timpul zilei cerul se va înnora și va ploua, dar aceasta se va opri până seara. Temperatura din timpul zilei va ajunge la 24°C, iar noaptea vor fi 11°C.

Baia Mare

Vremea va fi frumoasă azi, soarele va fi prezent pe cer aproape toată ziua, norii îl vor acoperi doar seara. În această zi nu există posibilitatea să avem ploaie. Temperatura maximă va fi de 28°C, iar cea minimă 18°C.

Suceava

Citeste si:
Prognoza meteo - 6 martie 2023. Vreme însorită în noul început de...
Prognoza meteo - 6 martie...

De-a lungul zilei, vremea în Suceava va fi una calmă, cerul va fi senin doar dimineața, se va înnora pe timpul zilei și seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi. Valoarea maximă din timpul zilei va fi de 27°C, iar noaptea vor fi 16°C.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iunie 2022 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.