Social 7 Iunie 2022 08:32 de Clara Vacaru
Un tour operator a făcut publică o fotografie cu interiorul unui autocar la finalul unei excursii de o zi făcută de copii de clasele I-IV în Bucovina.

Copiii au folosit culoarul dintre scaune pentru a-și arunca gunoaiele, astfel că, la sfărșitul excursiei de o zi, interiorul mașinii arăta îngrozitor. Din păcate, puțini copii sunt învățați să strângă după ei, iar cel care face asta este tot șoferul.

Copiii nu ascultă când li se spune să își strângă gunoaiele

"Ăsta este comportamentul copiilor și părinților din ziua de astăzi", a scris tour operatorul care a făcut imaginea.

Situația nu este singulară. Aproape de fiecare dată când se fac excursii, autocarele ajung în stare jalnică. În general, spune agentul de turism, este vorba despre copii din clasele primare. Deși li se cere să strângă în urma lor, cei mici rămân indiferenți, iar sarcina de a aduna munții de gunoaie îi revine șoferului autocarului, în cele din urmă, scrie ziare.com.

Dezastrul din poză a rămas după o excursie de doar o zi, în zona Bucovinei.

"Mai sunt și copii educați", adaugă tour operatorul, însă procentul acestora este prea mic.

Întrebat despre reacția părinților în aceste situații, acesta a răspuns resemnat: Dau replici de genul "Domnule, am plătit pentru asta!".


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iunie 2022 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.