Social 6 Iunie 2022 11:45 de Clara Vacaru
Conceptul de modă sustenabilă nu unul este nou, însă ia amploare, cu atât mai mult cu cât brandurile de fashion fast-forward au un impact negativ asupra mediului și asupra comunităților.

În tot acest timp, clienții sunt din ce în ce mai interesați să afle tot mai multe informatii despre sustenabilitate, tocmai de aceea căutările pentru "modă sustenabilă" au crescut cu 46% în ultimii 5 ani - conform Google Trends. Așadar, ce înseamnă modă sustenabilă și cum poate fi sustenabil un brand de haine? De unde cumperi haine sustenabile? Cum s-a schimbat shopping-ul și cum va arăta viitorul? Cum trebuie sa fie un brand de fashion în 2022?

La aceste întrebări și multe altele vom răspunde pe 16 iunie, de la ora 10:00, la "Fashion ROute: How technology and sustainable fashion blend", conferință dedicată industriei de fashion, organizată de wall-street.ro. Pentru a urmări conferința online te poți înscrie AICI.

Citeste continuarea pe wall-street.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iunie 2022 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.