Social 6 Iunie 2022 09:16 de Clara Vacaru
Un tânăr a fost scos din mare inconştient, duminică după amiază, în staţiunea Costineşti, iar ulterior a decedat.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă au precizat că acesta avea un traumatism cranian grav. Victima nu a fost deocamdată identificată, informează news.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că, duminică după amiază, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Costineşti au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost scoasă din apa mării, în zona Obelics, inconştientă.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal

Poliţiştii au întocmit un dosar penal în acest acest caz şi continuă cercetările pentru a lămuri întreaga situaţie, dar şi pentru a stabili identitatea victimei.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa au precizat că medicii au găsit tânărul în stop cardiorespirator şi având un traumatism cranian grav. Au fost făcute manevre de resuscitare, dar nu a mai putut fi salvat.

Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iunie 2022 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.