Social 18 Mai 2022 11:30 de Clara Vacaru
O refugiată din Ucraina, cazată în Sighetu Marmației, acuză de viol un voluntar italian. Femeia, în vârstă de 35 de ani, a depus plângere la poliție.

Femeia de 35 de ani a ajuns la Sighetu Marmației din gara din Liov, împreună cu fetiţa ei de aproximativ un an. Cele două au fost preluate de ASSOC Maramureş, care le-a repartizat unei fundaţii italiene care le-a asigurat cazarea, scrie site-ul vasiledale.ro.

Seara trecută, un voluntar italian a intrat în camera în care femeia statea cu fetița ei și a agresat-o sexual.

Ucraineanca a depus plângere la poliție

Femeia le-a povestit cu groază polițiștilor că nu a putut să strige după ajutor, de frică să nu-şi trezească fetiţa. Ea a fost luată de la cazare şi dusă în alt loc, iar mâine va fi dusă la Institutul de Medicină Legală din cadrul Spitalului de Urgenţă Baia Mare, unde medicii urmează să stabilească dacă faptele sunt reale.

Polițiștii au confirmat că au fost sesizați ”despre faptul că o femeie în vârstă de 34 de ani ar fi fost agresată sexual în cursul nopții trecute de un bărbat în vârstă de 54 de ani”.

”Femeia este cetățean ucrainean și era cazată la o asociație din municipiu. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili starea de fapt iar victima a fost prezentată la Spitalul Municipal pentru a fi examinată de medicii specialiști. Polițiștii continuă cercetările iar la finalizarea lor vor fi dispuse măsurile legale”, a informat Poliția Sighetu Marmației.

Este al doilea caz de acest fel din ultima perioadă. În urmă cu aproximativ o lună, starețul unei mănăstiri a fost acuzat că ar fi agresat sexual o tânără de 22 de ani din Ucraina, cazată în lăcașul de cult din județul Maramureș.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.