Social 18 Mai 2022 09:14 de Clara Vacaru
Un tânăr care a refuzat avansurile unui băiat a fost ucis, în Argeș.

Un bărbat de 30 de ani din comuna argeșeană Domnești a fost omorât de un tânăr căruia i-a refuzat avansurile sexuale, scrie antena3.ro.

Acesta locuia cu tatăl lui, iar sâmbătă a petrecut într-un bar cu trei tineri, plecând cu toții din local în jurul orei 2 dimineața. Luni, tatăl bărbatului a mers la poliție și a anunțat că băiatul său nu a mai ajuns acasă și nu răspunde la telefon.

Polițiștii au făcute echipe de căutare și au găsit imagini de pe o camera de supraveghere cu cei patru îndreptându-se spre malul râului. Trupul neînsuflețit al victimei a fost găsit la 5 kilometri mai jos de locul în care a fost filmat.

Omorât pentru că a refuzat avansurile sexuale ale celor trei

Tânărul ar fi fost omorât pentru că ar fi acceptat un singur partener sexual din cei trei adolescent cu care a fost în bar.

Unul dintre tineri are doar 13 ani și este căutat în continuare de anchetatorii. Criminalul are 19 ani, este din Brașov și era văcar în comuna Domnești. El a fost reșinut pentru 24 de ore.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.