Social 16 Mai 2022 10:48 de Clara Vacaru
Fostul primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre, și fratele lui, Alexandru, au primit permisiune pentru a participa la înmormântarea mamei lor. Ambii sunt în închisoare, pentru infracțiuni diferite.

Gabriela Victoria Mazăre s-a stins din viață vineri, 13 mai, la vârsta de 80 de ani, la câteva zile după ce Alexandru, fiul ei, a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare. Femeia ar fi făcut infarct, ea având doua operații pe cord și stimulator cardiac. Gabriela Mazăre a avut trei copii, pe Radu, fostul primar al Constanţei, pe Alexandru, fost parlamentar de Constanţa şi pe Mihai, care nu a deţinut funcţii publice, informează ziuaconstanta.ro.

Frații Mazăre, sub escortă la înmormântarea mamei lor

Înmormântarea va avea loc luni, 16 mai, la Parohia Mamaia Sat, la ora 16.00. Aflați în închisoare, Radu Mazăre și fratele lui, Alexandru, au fost nevoiți să ceară permisiune pentru a-și conduce mama pe ultimul drum.

Fostul primar al Constanţei ispăşeşte o pedeapsă de 9 ani, în dosarul retrocedărilor din Mamaia, dar este judecat și în alte dosare.
Alexandru Mazăre, fratele său, a fost şi el încarcerat în urmă cu câteva zile, tot într-un dosar de corupţie.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.