Tragedie într-o localitate din Bistrița-Năsăud. Un adolescent în vârstă de 17 ani s-a împușcat cu o armă de vânătoare.

S-a împușcat cu o armă de vânătoare

Un băiat minor din localitatea Rodna, Bistrița-Năsăud, s-a împușcat cu o armă de vânătoare. La locul incidentului s-a deplasat un echipaj al Ambulanței. Tânărul era în stare conștientă și prezenta o plagă la nivelul toracelui şi al abdomenului.

Cel care a anunțat serviciul de urgență 112 a fost chiar adolescentul. Suplimentar, a fost chemat un elicopter SMURD, care l-a transferat la o clinică de specialitate din Târgu-Mureş.

Oamenii legii au pornit o anchetă pentru a stabili circumstanțele în acre a avut loc evenimentul nefericit. Totodată, a fost deschis și un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi nerespectarea regimului armelor.

Potrivit primelor informații, se pare că adolescentul ar fi încercat să își pună capăt zilelor cu ajutorul armei de vânătoare a tatălui său, pe care acesta o deţine în mod legal.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.