Primăria Capitalei București a anunțat că Arcul de Triumf va fi deschis în fiecare weekend în perioada verii pentru a fi vizitat de turiști.

Arcul de Triumf își așteaptă vizitatorii

Primăria Capitalei anunță că Arcul de Triumf va putea fi vizitat în fiecare sâmbătă și duminică începând de sâmbătă, 14 mai, până pe data de 30 octombrie. Accesul vizitatorilor este gratuit.

Deschiderea Arcului de Triumf are loc loc sâmbătă, 14 mai, iar orele de vizită sunt între 12.00 şi 24.00, accesul ultimilor vizitatori fiind la ora 23.30.

În următoarele zile de weekend programul de vizită va fi între 12.00 şi 20.00, ultima intrare în interiorul monumentului se va face la ora 19.30.

„Persoanele care se bucură de străzile devenite pietonale sunt invitate să încheie plimbarea cu o privelişte inedită asupra Bucureştiului, pe terasa Arcului de Triumf”, anunţă Primăria Capitalei.

Retail jobs

Traversarea spre Arcul de Triumf se va face pe la trecerea de pietoni semaforizată, în intervalul orar anunţat, mai precizează Primăria Capitalei.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Mai 2022 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.