Duminică, în București, circulația rutieră va fi restricționată pe o porțiune de drum cu ocazia desfășurării evenimentului sportiv, maratonul de ciclism cross country „Prima Evadare”.

Trafic rutier restricționat în Capitală, duminică

Evenimentul sportiv va începe la ora 8.00, iar până la orele 10.00 va fi adunarea participanţilor în parcarea din faţa Clubului de Echitaţie Felix Ţopescu – Academia de Poliţie.

Între orele 10.00 – 21.00 se va desfășura maratonul de ciclism cross country, pe următorul traseu: Aleea Privighetorilor – Str. Vadul Moldovei – Pădurea Băneasa – Aleea Padina – Pădurea Tunari – prin spatele Aeroportului Otopeni – Moara Vlăsiei – Pădurea Vlădiceasca – Baloteşti – Snagov – Complex Astoria.

Pentru a nu împiedica buna desfăşurarea a evenimentului, circulația rutieră va fi restricţionată duminică pe următoarele porțiuni de drum:


  • între orele 10.00 – 10.10, pe Aleea Privighetorilor;

  • între orele 10.00 – 10.30, pe Str. Vadul Moldovei şi pe Aleea Padina;

  • între orele 10.00 – 11.00, pe Aleea Teişani.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.