Un incendiu puternic a izbucnit la o firmă de pe Calea Borșului de lângă Oradea. Pompierii depun eforturi pentru a potoli flăcările care se extind cu repeziciune.

Incendiu la o firmă de pe Calea Borșului de lângă Oradea

Flăcările au izbucnit la o firmă de pe Calea Borşului, la un depozit de ţevi. Incendiul poate fi vizibil tocmai din Oradea din cauza fumului negru şi dens. Flăcările sunt extrem de puternice și se extind cu repeziciune, iar degajările de fum sunt uriașe.

Peste 20 de pompieri militari împreună cu șase autospeciale s-au deplasat la fața locului și încearcă din răsputeri să potolească flăcările mistuitoare. Alte echipaje vor fi mobilizate pentru a veni în ajutorul popmpierilor. Flăcările au cuprins o suprafață de aproximativ 4000 de metri pătraţi.

Pompierii încearcă totodată să se asigure că în incinta depozitului nu se află victime.

"Incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajări mari de fum în interiorul halei, pe o suprafaţă de aproximativ 4000 de metri pătraţi. Până la sosirea echipajelor noastre, personalul s-a autoevacuat. În momentul de faţă, peste 20 de pompieri militari intervin pentru localizarea incendiului, constituind simultan echipe de căutare-salvare pentru verificarea spaţiilor administrative pentru a se asigura că nu sunt victime surprinse în interior", a declarat Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Bihor.

"E o degajare mare de fum pe direcţia nord-vers, pe frontiera cu Ungaria. Important e ca oamenii să nu se apropie de incendiu. Ard diverse colete ale Cargus şi nu se ştie ce conţine. Fumul este periculos şi nici nu ştim ce arde încă. Focul se manifestă violent şi nu ştim ce poate fi în acele colete", a mai spus Sever Şerbănescu, şeful Gărzii de Mediu Oradea.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.