Social 13 Mai 2022 09:50 de Clara Vacaru
Un copil de 12 ani a ajuns la spital în stare gravă, cu arsuri de gradul doi pe 80% din suprafața corpului, după ce s-a urcat pe un vagon din gara Fetești și s-a electrocutat.

Băiatul a fost transportat la un spital din București.

"Au intervenit trei echipaje de salvatori, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD, în sprijin un echipaj al SAJ Ialomiţa şi elicopterul SMURD Constanţa. Victima a fost găsită căzută lângă vagon, conştientă, cooperantă, însă prezenta arsuri de gradul II, pe aproximativ 80% din suprafaţă corpului", se arată într-un comunicat de presă remis de ISU Ialomiţa, potrivit stiri.tvr.ro.

Campanie de informare pentru adolescenții care se urcă pe vagoane

In ultimii ani au existat mai multe cazuri de copii electrocutați din cauza faptului că s-au urcat pe tren.

Poliția a lansat o campanie în care a arătat consecințele acestor gesturi.

Medicii au avertizat că pacienţii care suferă de arsură prin electrocuţie pe o suprafaţă foarte mare au un risc de deces de 99,99%. Cei care supravieţuiesc rămân cu traume, cu leziuni post-arsură.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.