Social 12 Mai 2022 09:07 de Clara Vacaru
Un schelet uman a fost descoperit, miercuri după-amiază, de către administratorul unui bloc din orașul bihorean Aleșd, în boxa clădirii. Încăperea nu mai fusese deschisă de peste 10 ani.

Administratorul blocului a avut un șoc când a văzut scheletul în boxă și a chemat imediat poliția.

"Miercuri, 11 mai a.c., la ora 15.50, poliţiştii bihoreni au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de administratorul unui bloc de locuinţe din oraşul Aleşd, judeţul Bihor, că, într-o boxă din subsolul imobilului, care nu mai fusese deschisă de aproximativ 10 ani, a descoperit oseminte umane", a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

Osemintele ar putea fi ale unui bătrân dispărut acum 20 de ani

Osemintele au fost transportate la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Bihor, în vederea expertizării şi stabilirii cauzei decesului, a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Locuitorii din zonă spun că scheletul ar putea fi al unui bărbat dat dispărut de peste 20 de ani. Acesta, născut în 1939, fusese dat dispărut de familie în 1997. Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleşd.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Mai 2022 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.