Liniile de autobuz 361 și 783 vor circula pe trasee modificate în perioada 13 mai 2022, ora 22.00 – 16 mai 2022, ora 05.00, din cauza restricțiilor de circulație cu ocazia desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, a anunțat serviciul de Transport Public București-Ilfov.

Rutele pe care vor circula STB-urile 783 și 361

Prin urmare, potrivit dispozițiilor Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI), în intervalul 13-16 mai, linia de autobuz 361 va circula pe traseul său de bază ȋntre terminalul „Complex Comercial Băneasa” şi Piața Arcul de Triumf, după care își va modifica traseul pe sensul spre Piața Unirii pe Bd. Mareșal Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piața Victoriei, Bd. Lascăr Catargiu, Bd. Gheorghe Magheru, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. I. C. Brătianu, Piața Unirii. Sensul spre terminalul „Complex Comercial Băneasa” va rămâne la fel, nefiind modificat.

Autobuzul 783 de pe linia express va circula pe traseul său de bază între terminalul „Aeroportul Internațional Henri Coandă” şi Piața Arcul de Triumf, după care va devia pe un traseu modificat pe sensul spre Piața Unirii pe Bd. Mareșal Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piața Victoriei, Bd. Lascăr Catargiu, Bd. Gheorghe Magheru, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. I. C. Brătianu, Piața Unirii. De asemenea, sensul spre terminalul „Aeroport Internațional Henri Coandă” nu va fi modificat.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Mai 2022 - 05 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.