Social 11 Mai 2022 11:37 de Clara Vacaru
Poliția a intervenit pe Aeroportul Internațional Satu Mare, după ce un pasager a reclamat că i-au fost furați banii. Mai multi pasageri din avion au fost percheziționați, iar în final a fost găsit și făptașul.

Scene incredibile au avut loc marți, 10 mai, în avionul care opera zborul Londra – Satu Mare.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani și-a lăsat portofelul și actele pe scaun și a mers la baie, iar când s-a întors la locul lui, și-a dat seama că îi lipsesc 950 de lire din portofel, scrie jurnaluldesatumare.ro.

Când și-a dat seama că nu mai are banii, păgubitul a alertat personalul avionului.

Oana Totorean – purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare a precizat că băimăreanul a anunțat personalul din avion, iar după aterizare, acesta s-a adresat polițiștilor de frontieră sătmăreni pentru a depune o plângere.

Membrii echipajului au chemat poliția, iar de la ora 11:00, ora la care a aterizat avionul pe Aeroportul Satu Mare, Poliția a început percheziționarea unor suspecți, și nu a tuturor pasagerilor, verificări care au durat până în jurul orei 12:00.

Făptașul și-a recunoscut fapta, iar păgubitul și-a retras plângerea

Făptașul a fost identificat și condus la secția de poliție. Păgubitul a demonstrat cu chitanța de la bancomat că banii furați sunt ai lui, hotul având în portofel fix aceeași sumă.

“Colegii noștri au identificat un suspect, in persoana unui sătmărean, în vârstă de 46 de ani. Pe timpul cercetărilor, suspectul si-a recunoscut fapta, a înapoiat păgubitului suma de 950 de lire, iar acesta din urmă și-a retras plângerea”, a precizat pentru Jurnalul de Satu Mare, Oana Totorean – purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.