O barjă ce era încărcată cu 1.700 de tone de cărbune s-a scufundat în Portul din Constanţa, marți. În urma acestui incident, traficul naval din zonă nu a fost afectat.

1.7000 de tone de cărbune s-au scufundat în portul Constanța

Marți, în Dana 99 a portului din Constranța s-a scufundat o barjă care era încărcată cu 1.700 de tone de cărbune și care urma să plece într-un convoi către Canalul Dunăre – Marea Neagră, au anunțat autoritățile din portul românesc.

Din fericire, în urma acestei întâmplări, traficul fluvial nu a fost afectat, au menționat reprezentanţii Autorității Navale Române.

ANR a pornit o anchetă pe marginea acestui caz pentru a stabili cauza și circumstanțele în care a avut loc acest eveniment. Totuși, a fost sesizată Garda de Mediu, care este îngrijorată pentru o posibilă poluare a apei.

Specialiștii au momentan două ipoteze cu privire la motivul pentru care s-a produs această întâmplare: încărcarea defectuoasă a mărfii sau apariția unei crăpături care a dus la situația în care barja să ia apă și să se scufunde.

Retail jobs


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.