Primăria Capitalei intenționează să extindă sistemul de semaforizare inteligentă din Bucureşti în 225 de intersecții din oraș și să realizeze un centru modern de management al traficului.

Sistem de semaforizare extins în București

Primăria Capitalei a anunţat că a lansat într-o consultare publică caietul de sarcini pentru continuarea proiectului „Modernizarea şi extinderea Sistemului de semaforizare inteligentă -Managementul Traficului Bucureşti-Ilfov – (BTMS).”

Prin intermediul acestei investiții, sistemul de semaforizare va fi extins în peste 200 de intersecţii din București. La finalul proiectului, 544 de intersecții vor fi modernizate.

„Prin această investiţie, Municipalitatea îşi propune să integreze în BTMS 225 de intersecţii noi, să upgradeze tehnologic cele 260 de intersecţii deja integrate şi să realizeze un Centru integrat modern de management al traficului. Astfel, la finalul proiectului, vom avea 544 de intersecţii semaforizate moderne, integrate în sistemul de management al traficului, după ce vara aceasta se vor finaliza lucrările la alte 59 de intersecţii semaforizate”, anunţă reprezentanţii Primăriei.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Mai 2022 - 05 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.