Cozi imense s-au format la ieșirea din țară prin PTF Giurgiu, după ce șoferii au organizat un protest spontan în sensul giratoriu de la intrarea în localitatea Ruse, Bulgaria.

Trafic îngreunat la vama Giurgiu din cauza unui protest

Un protest spontan a fost organizat de șoferi în sensul giratoriu de la intrarea în localitatea Ruse, Bulgaria, lucru ce a îngreunat traficul rutier la ieșirea din țară prin PTF Giurgiu. Timpul de așteptare în punctul vamal s-a mărit, însă funcționarii vamali încearcă să facă tot posibilul pentru a gestiona aglomerația cât mai rapid.

„Astăzi, începând cu ora 09:30, pe teritoriul Bulgariei, în sensul giratoriu de la intrarea în localitatea Ruse a început un protest spontan. În prezent, manifestanţii obstrucţionează traficul auto pe sensul de ieşire din ţară, cu consecinţa creşterii timpului de aşteptare”, se arată într-un comunicat de presă emis de ITPF Giurgiu.

Retail jobs

Poliţia de Frontieră a anunțat că timpul de aşteptare este în jur de 50 de minute. Din acest motiv, poliţiştii de frontieră recomandă tuturor persoanelor care intenționează să părărească țara prin punctul vamal Giurgiu să utilizeze celelalte vămi din apropiere pentru a evita aglomerația și timpul de așteptare.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.