Ambasadorul Rusiei în Polonia, Serghei Andreev, a fost împroșcat cu vopsea roșie în timpul unei ceremonii organizate cu ocazia Zilei Victoriei.

Ambasadorul rus de la Varșovia a fost stropit cu vopsea roșie

Ambasadorul rus Serghei Andreev a venit pentru a depune o coroană de flori la cimitirul soldaților sovietici din Varșovia. Acesta a fost întâmpinat nu așa cum se aștepta.

Din mulțime, mai multe persoane au aruncat cu vopsea roșie, simbol al sângelui, spre ambasadorul de la Varșovia. Se pare că făptașii ar fi niște ucraineni și polonezi agresivi față de poporul rus, în special după evenimentele din ultima perioadă.

Aceștia i-au blocat calea de acces oficialului și l-au insultat verbal. Din imaginile video suprinse se observă cum Andreev își păstrează calmul din toate puterile, fără comenta ceva cu privire la fapta manifestanților.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Mai 2022 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.