Află prognoza meteo pentru luni, 9 mai 2022.

Timișoara

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va înnora doar după-amiază, seara va deveni iarăși senin. Nu vom avea parte de ploaie. Temperatura din cursul zilei va înregistra 25°C, iar minima nopții va fi de 12°C.

Craiova

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va înnora doar după-amiază, seara va deveni iarăși senin și nu vom avea parte de ploaie. Maxima zilei va fi de 23°C, iar pe timpul nopții vom avea temperaturi de 7°C.

Sibiu

În Sibiu, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. În schimb, în timpul serii acești nori vor aduce cu ei și ploaie. Temperatura maximă va ajunge la 21°C, iar cea minimă la 9°C.

Constanța

De-a lungul zilei, vremea în Constanța va fi una foarte calmă, cerul va fi înnorat doar dimineața iar restul zilei va fi senin. Nu sunt prognozate ploi în această zi frumoasă. Temperatura maximă va fi de 17°C în timp ce minima va atinge 9°C.

București

Cerul va fi fără nori pe tot parcursul acestei zile, nu vom avea ploaie nici dimineața și nici în cursul zilei. Seara, de asemenea, vom avea o vreme foarte plăcută. Temperaturile maxime din timpul zilei vor ajunge la 23°C, iar cele minime la 7°C.

Oradea

În Oradea, de dimineață și până la jumătatea zilei soarele va fi prezent pe cer, va fi o zi preponderent senină. Doar seara va fi înnorat și vom avea și ploaie. Temperatura maximă va urca până la 23°C, iar noaptea vor fi doar 12°C.

Citeste si:
Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de îngrijiri medicale la America...
Cătălin Scărlătescu a avut...

Iași

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer noros. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie cu descărcări electrice. Ploaia va ține și seara, dar fără descărcări electrice. Minima nopții va fi de 9°C, iar temperatura zilei va fi de 21°C.

Brașov

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer noros. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie cu descărcări electrice. Ploaia va ține și seara, dar fără descărcări electrice. Temperatura din timpul zilei va ajunge la 19°C, iar noaptea vor fi doar 6°C.

Baia Mare

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin. În timpul zilei cerul se va înnora și va ploua cu descărcări electrice. Ploaia cu descărcări electrice va continua și seara. Temperatura maximă va fi de 21°C, iar cea minimă 11°C.

Citeste si:
Prognoza meteo - 5 martie 2023. Vremea se încălzește ușor în toată...
Prognoza meteo - 5 martie...

Suceava

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin. În timpul zilei cerul se va înnora și va ploua cu descărcări electrice. Ploaia va continua și seara, dar fără descărcări electrice. Valoarea maximă din timpul zilei va fi de 18°C, iar noaptea vor fi 12°C.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Mai 2022 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.