Descoperire macabră în apropiere de Capitală. Rămășițe ale unui cadavru au fost identificate în portbagajul unei mașini incendiate.

A fost găsit ars într-o mașină pe un câmp

În apropiere de Capitală a fost identificată o mașină incendiată în interiorul căreia au fost depistate rămășițe ale unui cadavru carbonizat și tranşat în portbagaj.

Polițiștii de la fața locului au preluat probe pentru a putea desluși firul evenimentului tragic. Incidentul a avut loc într-o localitate din Ilfov, la o distanță mică de Capitală. Autoturismul a fost găsit într-un câmp.

Experții de la Medicina Legală au ajuns și ei la fața locului și au preluat probe pentru a analiza ce a mai rămas din corpul omenesc. O persoană care a zărit mașina indendiată a sunat la 112.

Victima a fost lovită puternic la cap

Martorii din apropiere au spus că mașina a ars mai bine de patru ore, însă ei au crezut inițial că cineva ar fi dat foc la gunoi. Automobilul nu a putut fi identificat, deoarece plăcuțele de înmatriculare și tot ce era în interiorul mașinii au ars ca o torță.

Potrivit primelor informaţii, victima este de sex masculin și a suferit o puternică lovită la cap, înainte de a fi dezmembrată. Zona a fost înconjurată de poliție timp de mai multe ore pentru ca medicii legiști să poată analiza teritoriul.

IJP Ilfov a pornit o anchetă penală și investighează cazul pentru a stabili identitatea victimei, a cui aparținea automobilul și cine este făptașul acestei grozăvii.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Mai 2022 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.