O haită de lupi a atacat o stână din localitatea Sânbenedic, comuna Fărău, județul Alba. Aceștia au devorat peste 120 de oi și miei.

O stână de oi a fost atacă de lupi

Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Alba, Dragoş Suciu, o haită de lupi au atacat o stână de oi, unde au sfâșiat în jur de 60 de oi şi 60 de miei. Proprietarul stânii a fost cel care a descoperit ovinele moarte.

Conform verificărilor făcute de medicul veterinar, o mare parte din oi au murit de pe urma muscăturii lupilor.

O altă parte de ovine au decedat sufocate, după ce s-au ciocnit una de alta încercând să scape de lupi.

În urma atacului, doar 150 de oi au mai supravieţuit. Zilele trecute, într-o localitate din aceeași zonă, un urs a atacat o stână.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Mai 2022 - 05 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.