O clădire de două etaje din Centrul Vechi din Capitală a luat foc în această după-amiază. Pompierii intervin pentru a stinge rapid flăcările.

Incendiu la o clădire din Centrul Vechi

Un incendiu de proporții a izbucnit într-o clădire cu 2 etaje din Centrul Vechi, sâmbătă. Pompierii au anunțat că incendiul este localizat la o clădire de pe strada Baia de Fier.

Acoperișul clădirii este cuprins de flăcări și degajă foarte mult fum. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale pentru a potoli flăcările pentru a nu se extinde și către alte clădiri din vecinătate.

Suprafața afectată de incendiu este de aproximativ 300 de metri pătrați. Din primele informații, se pare că nu există victime.

„Incendiu clădire P+1 şi pod, str. Baia de Fier. Se degajă mult fum de la nivelul acoperişului. Se acţionează pentru stingerea incendiului şi protejarea vecinătăţilor. Suprafaţa afectată - 300 mp. Se acţionează atât la exterior, cu autoscara, cât şi din interior. Sunt posibilităţi de extindere a incendiului, se acţionează şi pentru protejarea vecinătăţilor. Clădirea are deschidere stradală aproximativ 40 m”, se arată într-un mesaj al ISU Bucureşti.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Mai 2022 - 05 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.