În mediul online circulă un filmuleț în care apare un bărbat urcat pe plafonul unei mașini de poliție. Poliţiştii şi procurorii din Brașov au deschis un dosar de cercetare penală.

A urcat pe plafonul unei mașini de poliție

O înregistrare video a devenit virală pe rețelele de socializare. În imagini se vede cum un bărbat stă urcat pe tavanul unei mașini de poliție. Filmulețul a fost montat, iar pe fundal se aude o manea în care se aude următoarele versuri: „Să vină, n-are ce ne face / Ne duce la secţie şi ne lasă-n pace / Și-ar mai fi și o amendă pentru gălăgie / Doar distracția contează, ce mai nebunie”.

Din imagini, ce face că întreaga scenă ar avea loc în zona unor complexe de cămine studențești. Poliţişti Municipiului Braşov au pornit o cercetare penală în acest caz.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov - Biroul Centrul Universitar s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de «tulburarea ordinii şi liniştii publice» şi «distrugerea», instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în care se va propune soluţie legală la finalizarea cercetărilor”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov.

Retail jobs


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.