Social 6 Mai 2022 11:17 de Clara Vacaru
Un incendiu a izbucnit în noaptea de joi spre vineri la o casă particulară din localitatea arădeană Frumuşeni, flăcările extinzându-se şi la crescătoria de pui pe care o deţinea proprietarul imobilului.

7.000 de păsări și o casă proprietarului fermei de pui au ars în incendiul devastator.

Nicio persoană nu a fost rănită în incendiu

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad a fost alertat la ora 03:47, pe numărul de urgență 112, de producerea unui incendiu la o casă particulară din localitatea Frumușeni. Câteva minute mai târziu, șeful Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) din localitate, care se afla la fata locului, a transmis către ISU Arad, că incendiul se manifesta generalizat și la hala – crescătoria – de pui pe care o deținea proprietarul imobilului, dat și la nivelul acoperișului locuinței, scrie aradon.ro.

7.000 de păsări au ars în acest incediu.

“Detașamentului de Pompieri Arad s-a deplasat la fața locului cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 1 echipaj SMURD, cu un total de 9 subofițeri. Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că flăcările se manifestau violent, la hala de lângă imobil, cât si la acoperișul casei. Pentru lichidarea incendiului, dar și pentru înlăturarea efectelor negative, salvatorii au acționat aproximativ o oră și jumătate. Au ars acoperișul casei, în proporție de 30 la sută, și au pierit 6.000 de pui de prepeliță, 900 de pui de găină și 100 de pui de rață. Suprafața totală afectată de incendiu este de aproximativ 600 de metri pătrați. Din fericire, nu au fost înregistrate victime omenești. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată ca fiind scurtcircuit electric”, au anunțat reprezentanții ISU Arad.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.