Marcel Ciolacu a fost ales de Parlament în funcția de preşedinte al Grupului PRO-America. Fostul președinte, Ludovic Orban, a fost retras din această poziție.

Noul preşedinte al Grupului PRO-America

Totodată, Parlamentul a decis ca senatorii liberali Nicolae Ciucă şi Florin Cîţu să facă parte din grupul PRO-America în calitate de membri. Din acest grup va face parte și senatorul PSD Radu Oprea. Grupul PRO-America a fost înființat în luna mai 2021 de Parlament.

Pentru modificarea șefului grupului şi a componenţei acestuia s-au înregistrat 347 voturi "pentru", 13 "împotrivă" şi trei abţineri.

Din grupul PRO-America mai fac parte membri din PSD - Adrian Chesnoiu, Sorin Grindeanu, Alexandru Rafila, Alfred Simonis, Diana Tuşa, Titus Corlăţean, Vasile Dîncu, Gabriela Firea, Lucian Romaşcanu, Ana Maria Cătăuţă și din partea PNL - Sebastian Burduja, Laurenţiu Leoreanu, Gigel Ştirbu, Cristian Băcanu, Daniel Constantin, Roberta Anastase, Septimiu Bourceanu, Eugen Ţapu Nazare.

Retail jobs

Din partidul USR, reprezentanţi în grupul PRO-America sunt Dan Barna, Cosette Chichirău, Mihai Badea, Denisa Neagu, Monica Berescu, iar din partea AUR - George Simion, Claudiu Târziu, Adrian Costea, ai UDMR - Rozalia-Ibolya Biro şi Lorand Antal. Grupul minorităţilor este reprezentat de Andi Grosaru.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Mai 2022 - 05 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.