Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de deșeuri din Techirghiol. Focul a cuprins o suprafață de 300 de metri pătrați.

Incendiu la un depozit din Techirghiol

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că un echipaj de pompieri a fost solicitat pentru a interveni marţi după amiază, la un depozit de deşeuri din Techirghiol unde a izbucnit un incendiu de proporții.

La locul incendiului s-au deplasat patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autocisternă şi un echipaj SMURD B, în total aproximativ 20 de pompieri.

Incendiu s-a extins pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați și încă înaintează. Pompierii se luptă din răsputeri pentru a potoli flăcările uriașe.

La moment nu se cunoaște care este motivul izbucnirii acestui incendiu, dacă a fost provocat intenționat sau dacă a pornit în mod întâmplător.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Mai 2022 - 05 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.