În biroul secretarului de stat Raed Arafat a fost identificat un microfon ascuns, a confirmat marți, ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode. Parchetul General a pornit să efectueze o verificare în acest caz.

Microfon găsit în cabinetul lui Raed Arafat

În cadrul unei conferințe de presă, Lucian Bode a fost întrebat de jurnaliști despre această situație a lui Raed Arafat. Ministrul a confirmat informația că în biroul secretarului de stat a fost găsit un microfon.

“Din câte știu eu, în urma găsirii acestui microfon în biroul domnului secretar de stat Raed Arafat, Parchetul General al României a efectuat o verificare” a spus Bode.

Ministrul de Interne a refuzat să ofere prea multe detalii legate de acest caz, motivând că Parchetul General face acum verificări și doar el poate oferi informații oficiale exacte.

”Pe acest subiect nu aş putea comenta mai mult, însă vă pot asigura că acordăm sprijin unităţilor de parchet în desfăşurarea oricărei anchete. Am acordat sprijin unităţii de parchet pentru desfăşurarea acestei anchete, aşa cum am făcut de fiecare dată când MAI a fost solicitat de către Parchet. Date despre anchetă, rezultatele anchetei şi orice alt detaliu - poate da Parchetul General”, a menționat Bode.

Raed Arafat, 6 luni de coșmar

În urmă cu puțin timp, Raed Arafat a declarat că ultimele 6 luni au fost un calvar pentru el după ce Direcția Națională Anticorupție a încercat să redeschidă un dosar vechi pe numele său. Tribunalul București însă a respins cererea înaintată de DNA privind redeschiderea dosarului pe numele lui Raed Arafat, iar secretarul de stat a simți nevoia să vină cu o reacție și să ofere detalii.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.