Social 3 Mai 2022 10:06 de Clara Vacaru
Două persoane care locuiau într-un apartament din sectorul 3 al Capitalei au fost găsite fără suflare în locuință. Anchetatorii au deschis o anchetă în acest caz.

Cei doi soți, de 62 și 52 de ani, locuiau singuri într-un apartament aflat la etajul 6 al unui bloc din sectorul 3. Sâmbătă, în locuința lor s-ar fi auzit mai multe zgomote suspecte, spun vecinii, dar nimeni nu a chemat poliția.

Sora femeii a fost cea care a făcut descoperirea macabră, după ce, speriată că aceasta nu mai răspunde la telefon, a decis să meargă la apartament. Cele două persoane au fost găsite fără suflare, ambele având urme de violență pe corp, scrie observatornews.ro.

Crimă urmată de sinucidere, în sectorul 3

Din primele informații, se pare că bărbatul de 62 de ani și-a înjunghiat soția și apoi s-a sinucis.

„În data de 02 mai 2022, în jurul orei 19:00, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că într-un apartament din sectorul 3 au fost găsite decedate două persoane, un bărbat şi o femeie, de 62 şi respectiv 52 de ani, ambele prezentând urme de violenţă”, precizează un comunicat al Poliției.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei. Prima ipoteză luată în calcul de anchetatori este cea a unei crime, urmată de o sinucidere.

Pe 1 mai, un caz asemănător s-a petrecut şi în Harghita. Două persoane, soţ şi soţie (61 și 58 de ani), au fost găsite împuşcate în propria casă. Anchetatorii suspectează, si aici, o crimă urmată de sinucidere, scrie digi24.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Mai 2022 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.