Un bărbat din Beijing care credea că este infectat cu coronavirus s-a izolat în propria mașină pentru 10 ore.

S-a izolat timp de 10 ore în mașină

Bărbatul a avut muncitori în locuința sa, iar la scurt timp a aflat că unul sau mai mulți dintre ei au fost testați pozitiv la coronavirus. După această veste, bărbatul s-a urcat în mașina sa și nu a mai ieșit timp de 10 ore, până seara târziu de frică că este infectat și el, însă bărbatul nu a făcut nici măcar un test rapid pentru a se verifica.

Bărbatul era alarmat că poate infecta pe altcineva și a decis să se izoleze de urgență, iar prima variantă a fost mașina personală.

”Știam că șansele mele de a fi infectat sunt foarte mari, așa că am încercat să evit contactul cu oricine. Imediat după ce am aflat despre asta, am rămas în mașina mea fără să deschid măcar geamul. Am făcut-o pentru sănătatea publică”, a explicat bărbatul.

Val de infectări în Shanghai

Chiar dacă izolarea bărbatului a fost făcută din propria inițiativă, automobilul era închis din exterior cu o notificare oficială de carantină COVID-19. Bărbatul nu știe cine a pus banda izolatoare, deoarece el era blocat din interior. În jurul orelor 17 bărbatul a făcut o comandă de mâncare de la KFC, însă nici atunci nu a coborât din mașină.

„A fost o livrare fără contact. Curierul mi-a pus mâncarea lângă mașină și m-am dus să o iau după ce a plecat, a spus bărbatul.

Un nou val de infectări cu coronavirus a acaparat câteva orașe din China. Locuitorii din Shanghai au fost obligați să stea în case pentru a limita răspândirea virusului. 25 de milioane de oameni în Shanghai sunt acum blocați în case, iar acest lucru le afectează din ce în ce mai mult sănătatea psihologică.

Citeste si:
Fiica Oanei Roman a fost dusă de urgență la spital. Care este...
Fiica Oanei Roman a fost dusă...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.