Premierul Nicolae Ciucă a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului. Acesta i-a felicitat pe tânăra generație și i-a încurajat să rămână în România pentru a construi un viitor frumos.

Ciucă, mesaj pentru tinerii din România

Cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului, premierul Nicolae Ciucă le-a transmis un mesaj călduros tinerilor din țară. Acesta a afirmat că este copleșit de tinerii cu motivaţia puternică de a veni cu soluţii simple şi inovatoare la problemele din țară. Totodată, premierul le-a mulțumit pentru implicare, dovada de omenie și creativitatea pe care o manifestă în orice proiect.

„Dragi tineri, voi sunteţi prezentul, viitorul şi speranţa ţării noastre. De Ziua Naţională a Tineretului, vreau, în primul rând, să vă felicit pentru civism şi solidaritate şi să vă mulţumesc tuturor pentru idei, iniţiative şi implicare. An European al Tineretului, 2022 ne oferă ocazia de a mobiliza energiile noastre la nivelul întregii Uniuni, care ne dă şansa de a studia, munci şi călători în deplină libertate. Primul lucru pe care îl observ când lucrez cu tinerii este motivaţia puternică de a veni cu soluţii simple şi inovatoare la problemele cu care ne confruntăm cu toţii, fie în societate sau administraţie, fie la locul de muncă sau în diverse situaţii de viaţă”, a spus Nicolae Ciucă de Ziua Naţională a Tineretului.

Acesta îi încurajează și îi îndeamnă pe tinerii români să nu plece peste hotare, ci să rămână în țară pentru a-și folosi perseverenţa, curajul şi creativitatea pentru a-și construi un viitor de succes acasă.

„Sunteţi o sursă reală de inspiraţie, optimism şi principala resursă a ţării noastre şi a societăţii din care facem cu toţii parte. Vă încurajez să vă proiectaţi un viitor în România şi să vă folosiţi curajul, perseverenţa şi creativitatea pentru a vă atinge aspiraţiile aici, în ţară”, încheie Ciucă.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.