Clipe mai puțin plăcute pentru Raed Arafat. Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a scris într-o postare pe contul său de Facebook că a trăit un coșmar timp de jumătate de an după ce procurorii DNA au încercat să redeschidă un dosar vechi în care era acuzat de abuz în serviciu.

Raed Arafat, despre dosarul de la DNA

Raed Arafat a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care este o decizie a unei instanţe prin care a fost respinsă cererea procurorilor DNA de a redeschide un dosar vechi din 2013 de urmărire penală pentru abuz în serviciu. În această dimineață s-a anunțat că DNA a pierdut cauza de a redeschide acel dosar.

"Astăzi dimineaţă, după mai multe înfăţişări şi amânări, am aflat vestea că DNA a pierdut în tentativa sa, ilegală şi bizară, de a redeschide un dosar vechi, clasat, pentru a mă urmări penal pentru “abuz in serviciu”.”, a anunțat Arafat.

Șeful DSU a mai menționează că în scurt timp va ieși pentru a oferi explicaţii amănunţite cu privire la acel dosar şi despre tentativa nejustificată de a-l învinui de niște fapte pe care nu le-ar fi comis.

„M-a vizat, m-a vulnerabilizat în faţa opiniei publice şi mi-a transformat ultimele 6 luni din viaţa mea într-un coşmar, ştiind foarte bine că nu sunt vinovat cu nimic, fiind ţinta unui abuz.”, a mai adăugat Raed Arafat.

Acesta a mai menționat că va face publică această poveste însoțită de documente şi cu date precise în cursul zilei de astăzi sau cel târziu mâine.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Aprilie 2022 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.