Moneda națională s-a depreciat în fața monedei euro și a dolarului american, potrivit cursului valutar din 26 aprilie 2022 stabilit de BNR.

Curs valutar 26 aprilie 2022

Banca Naţională a României (BNR) a stabilit un curs de 4,9457 lei pentru moneda euro, în creștere cu 0.0016 bani față de cursul stabilit joi, 4,9441 lei.

Astfel, moneda naţională a înregistrat o scădere ușoară în urma sărbătorilor pascale.

Marți, dolarul american a ajuns la o valoare de 4.6265 lei de la 4.5321 lei, curs stabilit joi, 21 aprilie. Valuta americană a raportat o creștere de 0.0944 lei.

Lira sterlină astăzi valoarează 5.8863 lei, în scădere față de valoarea stabilită joi, 5.9197 lei.

Hrivna ucraineană costă 0.1573 de lei, având o ușoară creștere față de cursul din 21 aprilie, când valoarea acesteia era de 0.1541 lei.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Aprilie 2022 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.