Membrii celor două clanuri se află în dușmănie de mulți ani, iar de fiecare dată când se întâlnesc, se încaieră. Excepție nu a fost nici măcar ziua de Paște. Cele două clanuri s-au bătut chiar în mijlocul străzii, un tânăr a ajuns la spital, iar două mașini au fost avariate.

S-au luat la bătaie în plină stradă în ziua de Paște

Cele două clanuri s-au mai bătut anterior din cauza unor socoteli mai vechi. Aceștia au ajuns și la poliție, au existat și plângeri, însă ulterior au fost retrase, iar scandalurile celor două tabere au continuat.

În ziua de Paște, în jurul orei 19.30, pe strada Bârseşti din Craiova s-a pornit un nou scandal. Cei care au fost martori la întreaga scenă spun că mai mulți bărbați au sărit la bătaie unii la alții cu bâte şi cuţite, după care au spart geamurile maşinilor ce erau parcate pe stradă. Mai multe echipaje de poliție au intervenit.

În urma cercetărilor, inițiatorii scandalului au fost doi bărbați în vârstă de 43 de ani și respectiv 25 de ani, ambii din municipiul Craiova. Tânărul de 25 de ani a fost rănit şi a fost transportat la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Bătăușii fac parte din gruparea lui Sandokan Dăran, un craiovean ce s-a remarcat prin mai multe cazuri de violență. În urma cu doar 2 luni, acesta ar fi înjunghiat un adolescent de 16 ani pe aceeași stradă din Craiova.

„În cauză poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă”, se menţionează într-un comunicat al IPJ Dolj.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Aprilie 2022 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.