Un șofer a intrat cu mașina direct într-un cimitir din Aghireşu-Fabrici. Bărbatul era în stare de ebrietate și cu permisul de conducere luat.

A ajuns direct în cimitir

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a intrat cu autoturismul direct într-un cimitir din localitatea Aghireşu-Fabrici. Acesta ar fi pierdut controlul volanului și astfel a fost proiectat într-un cimitir care se afla în apropiere. Accidentul a avut loc la intersecția DJ108C și DC140A.

Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital pentru a i se oferi îngrijiri medicale, neavând răni grave.

Poliţiştii rutieri din Huedin l-au supus pe bărbat la testul de alcoolemie cu etilotestul, rezultatul fiind o concentraţie de 1,19mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit IPJ Cluj, pe lângă faptul că bărbatul a urcat în stare de ebrietate la volan, acesta mai avea și permisul de conducere suspendat.

"Verificările derulate în continuare au condus la stabilirea faptului că acesta avea permisul de conducere reţinut. Poliţiştii au demarat cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi vătămare corporală din culpă. Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru a primit îngrijiri de specialitate", se mai arată în informarea IPJ Cluj.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Aprilie 2022 - 04 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.