Metrorex a anunțat că metrourile vor circula în noaptea Învierii la un interval de 20 de minute.

Metrourile vor circula în noapte de Paști

Metrourile din Capitală vor circula în noaptea de 23-24 aprilie 2022, între orele 1:00 şi 5:00, la un interval de 20 de minute, iar în perioada sărbătorilor de Paști (22 – 25 aprilie 2022)programul de circulație a metrourilor va fi conform graficelor pentru zilele de week-end şi sărbători legale,potrivit unui comunicat al Metrorex.

În noaptea Învierii, 23-24 aprilie 2022, între orele 23:00 – 1:00, trenurile de metrou vor circula la un interval de circa 10 minute, iar începând cu ora 1:00 până la ora 5:00 dimineața, acestea vor circula la un interval de aproximativ 20 minute.

„În zilele de 22, 23, 24 şi 25 aprilie 2022, trenurile de metrou vor circula pe toate magistralele, conform graficelor pentru zilele de week-end şi sărbători legale”, se mai menţionează în comunicat.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Aprilie 2022 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.